Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

FYP Seminaret 2017 d. 27.-28. oktober

Psykiatri på Tværs

FYP seminaret 2017, sætter fokus på det socialpsykiatriske arbejde og samarbejdet på tværs af behandlings- og socialpsykiatrien og samarbejdet med pårørende.
Der vil også være fokus på hvordan vi bliver bedre til at arbejde med de mest socialt udsatte patientgrupper.
Udover et stærkt fagligt program bliver der fredag aften festmiddag med flere festlige indslag efterfulgt af fest med DJ.
Alt dette for 1000 kr hvis du bor øst for Storebælt og 750 kr hvis du bor vest for Storebælt. Inkl. i prisen er også overnatning på Wake Up hotel.

Tilmeld dig her:
https://goo.gl/forms/HWsGvhie2Zyfu6fS2

OPLÆGSHOLDERE:
Ole Sørensen (aka. “Rebellen fra Langeland”) der blev landskendt efter en dokumentarserie på DR1. Som leder af værestedet Hjørnet på Langeland gjorde han op med systemets kassetænkning og faste rammer.
Ole har udgivet bogen “Kom nu ned på jorden”.

Preben Brandt, dr.med., blev i 1981 speciallæge i psykiatri. I 1996 startede han “projekt UDENFOR”, som arbejder med de mest udsatte borgere. Preben er også tidligere formand for
Rådet for Socialt Udsatte.

Knud Kristensen er formand for patientforeningen “SIND –
Landsforeningen for psykisk sundhed”. Som formand
for SIND var han med til at grundlægge PsykiatriAlliancen, der består af de ledende organisationer indenfor psykisk sygdom (FYP, DPS, BUP-DK og Lægeforeningen er medlemmer).

Birthe Lausch er psykolog og souschef på Holmstrupsgård. Det er et højtspecialiseret regionalt pædagogisk og miljøterapeutisk døgn – og dagtilbud til unge fra 14 til 23 år. Der er tale om et
helhedstilbud med boafdeling, skole, efterværn, psykoterapi og medicinsk behandling.

Henrik Rindom er psykiater med ekspertise indenfor stofmisbrug. Han er forfatter til bogen Rusmidlernes biologi, som er blevet trykt i 60.000 eksemplarer. Til dagligt er han tilknyttet Hvidovre Hospital og Stofrådgivningen i København.

Derudover stiller formændene fra DPS og BUP op til spørgsmål og kommentarer.